Horoscop. Cat de norocos ești în funcție de zodia ta, în această săptămână - Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop. Cat de norocos ești în funcție de zodia ta, în această săptămână - Previziuni complete / Foto: Unsplash
Horoscop. Cat de norocos ești în funcție de zodia ta, în această săptămână - Previziuni complete / Foto: Unsplash

Află cât de norocos ești în funcție de zodie pentru această săptămână. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec. Horoscop noroc


Ești norocos în felul în care îți creezi oportunități; în esență, tu îți faci propriul noroc. Nu depinzi de vreo forță magică mistică care să facă să ți se întâmple lucruri bune; faci ceea ce trebuie făcut și profiți de pe urma ei. Nu te-ar deranja o șansă norocoasă, dar nu te bazezi pe una. Crezi în zicala: "Norocul este ceea ce se întâmplă atunci când pregătirea întâlnește oportunitatea". 


Taur. Horoscop noroc


Nu prea ai încredere în noroc, pentru că ai mai mult ghinion decât noroc. Dar ești un supraviețuitor și, indiferent cât de proastă a fost șansa pe care ai avut-o, ai reușit să o întorci pentru a lucra în favoarea ta. Puterea ta incredibilă de voință este cea care te face să perseverezi, indiferent de lucrurile ghinioniste care ți s-au întâmplat. Ai tot ce îți trebuie pentru a-ți face o viață bună, iar asta nu include un picior de iepure norocos sau o monedă norocoasă.


Gemeni. Horoscop noroc


Ai învățat cu mult timp în urmă să nu depinzi de norocul tău, ci să depinzi de inteligența ta. Gemenii sunt considerați unul dintre semnele cele mai norocoase, dar asta este în regulă pentru că ești suficient de inteligent, determinat și viclean pentru a face față oricărei provocări sau obstacole care îți iese în cale. Probabil că este un lucru bun că nu ești atât de norocoasă pentru că nu ai avea niciodată una dintre poveștile tale grozave cu ghinion care îți câștigă atât de mulți admiratori.


Rac. Horoscop noroc


Te-ai născut sub o stea norocoasă și, chiar dacă nu o poți vedea întotdeauna, ești cu adevărat norocoasă. Ai parte de tot felul de șanse și oportunități întâmplătoare pe care majoritatea oamenilor nu le au. Nu, cei mai mulți oameni nu găsesc bani pe stradă și nici nu câștigă un jackpot doar pentru că au găsit o monedă pe jos și au pus-o într-un aparat de joc pentru a chicoti. Încearcă să vezi și să fii recunoscător pentru tot norocul tău.


Leu. Horoscop noroc


Nu ești deosebit de norocos, dar parcă tot ce atingi se transformă în aur. Ești norocos în sensul că ai un simț înnăscut al cine ești și ce poți realiza. Nu ai nevoie de o stea norocoasă pentru că tu ești steaua. Tu ești cel care conduce spectacolul și, dacă ai ghinion, vei găsi o modalitate de a-l transforma într-un aspect pozitiv și în ceva care te va ajuta să reușești într-un mod și mai glorios.


Fecioară. Horoscop noroc


Nu ai fost niciodată o persoană care să depindă de noroc pentru că nu ai avut niciodată prea mult. Tot ceea ce ai provine din darurile tale de învățare și concentrare. Nu ai făcut niciodată nimic pe calea ușoară și asta te-a făcut persoana incredibilă care ești. Este amuzant, dar, deși s-ar putea să nu fii atât de norocoasă, oamenii se simt norocoși să te cunoască pentru că le îmbogățești atât de mult viața.

 

Balanță. Horoscop noroc


Ești extrem de norocoasă și nu iei asta ca pe ceva de la sine înțeles. Norocul tău te-a ajutat să ai o viziune pozitivă asupra lumii și a vieții tale. Încerci să vezi partea bună din orice situație, iar această atitudine se manifestă în moduri minunate în viața ta. Știi că ești mai norocos decât majoritatea și încerci să dai mai departe și să dăruiești celorlalți la fel de mult pe cât ai primit tu.


Scorpion. Horoscop noroc


Este ușor să presupui, din cauza atitudinii tale uneori pesimiste, că nu ai fost atât de norocos în viață, dar nu este adevărat. Ești destul de norocos, mai ales în ceea ce privește manifestarea a ceea ce îți dorești. Dacă îți pui mintea la contribuție, nu sunt multe lucruri pe care să nu le poți obține. Dacă îți dorești niște bani, să mergi într-o excursie sau chiar să-ți iei o pereche nouă de cizme, trebuie doar să te concentrezi asupra a ceea ce vrei și cumva îl obții.


Săgetător. Horoscop noroc


Ești cu siguranță unul dintre cele mai norocoase semne zodiacale. Nu contează dacă călătorești într-o țară străină sau ești acasă, pari să atragi norocul. Cine altcineva este urcat la clasa întâi aparent fără motiv sau cine se află într-o zonă înfricoșătoare dintr-un oraș necunoscut, dar rămâne nevătămat? Se pare că atragi norocul ca albinele la miere, ceea ce este un lucru bun pentru tine, deoarece se pare că îți place să-ți forțezi norocul uneori.


Capricorn. Horoscop noroc


Ești norocos cu banii. Ești unul dintre acei oameni care primesc bani din surse complet neașteptate - o mătușă bogată care moare și îți lasă o moștenire sau primești o sumă mare ca să îți părăsești casa. Ești norocos și prin faptul că știi ce să faci cu un dividend neașteptat. Nu îl risipești în două secunde; îl economisești și câștigi dobândă. Nu depinzi de noroc, dar ești fericit când ai parte de noroc din când în când.


Vărsător. Horoscop noroc


Bine, deci nu ești cea mai norocoasă persoană din lume și ai avut parte de multe provocări care ți-au fost aruncate în față. Nu-i nimic, ești un luptător și nu te lași doborât de nimic. S-ar putea să nu ai parte de nicio șansă, dar iei ceea ce primești și te folosești de ea. Ești suficient de creativ pentru a întoarce acel ghinion și a-l transforma în ceva care să semene cu norocul. Faptul că nu ai un noroc continuu te face doar mai inovator și mai determinat.


Pești. Horoscop noroc


Ești extrem de norocoasă, dar ești atât de obișnuită cu asta încât nu o apreciezi întotdeauna. Obții lucrurile pe care ți le dorești, fie pentru că pur și simplu ai un simț înnăscut al modului în care le obții, fie pentru că ești ghidat de forțe nevăzute. Trebuie să crezi că îți meriți norocul și că cel mai norocos lucru dintre toate este inspirația pe care o primești tot timpul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel